KONTINENT

”Kontinent” er en historie, sat i et fantasy-univers, om jægerkvinden Lara og hendes søster Strit, der bliver brikker i et spil om magt, når to stridende lande går efter herredømmet på Kontinent - en forunderlig verden befolket med troldmænd, orker, gnomer og amazoner.

”Kontinent” er historien om overlevelse, forræderi og kærlighed, fortalt med iørefaldende musik, store optrin og imponerende stunts.

”Kontinent” har premiere påskelørdag den 19. april klokken 16 og opføres derefter 2. påskedag, mandag den 21. april kl. 16, samt fra tirsdag den 22. april til fredag den 25. april, alle hverdage kl. 19.30.

 I år har Ungdomsskolen fået lov til at låne dele af Siemens gamle lokaler på værftet og indrette værksted til produktionen af kulisser m.m., så man slipper for at skulle finde lokaler ude i byen.


Ungdomsskolens musical er ikke kun en præstation på scenen.
Bag det store ensemble på hen ved 80 unge står næsten lige så mange frivillige voksne, hvoraf mange vender tilbage år for år og bruger ferie på at kunne være med i den sidste hektiske forberedelsesfase op til premieren i slutningen af påsken.

”Uden deres indsats kunne vi slet ikke lave en musical på dette niveau, og vi er meget taknemmelige for de frivilliges engagement,” siger Helle Josefsen.

  ”Kontinent” blev første gang opført på Espergærde Ungdomsskole i 1992, men 20 år senere har musicalen fået et ambitionsmæssigt kæmpeløft med ny-arrangerede sange, tæt på 300 kostumer syet fra bunden og stort anlagte, koreograferede stuntscener.

”Alting er kommet op på et højere niveau. Alt det, der hedder lyd, lys, scenografi og orkester. Og eleverne bliver også dygtigere,” siger Michael Mathiesen, der sammen med Sune Svanekier er instruktør på årets forestilling – hvad de i øvrigt også var for 20 år siden.

 


 

PROGRAMMET

Fotograf: HansKONTINENT 1

KONTINENT 2

KONTINENT 3

KONTINENT 4

KONTINENT 5

KONTINENT 6

KONTINENT 7

KONTINENT 8

KONTINENT 9

Fotograf: Kim


KONTINENT 1

KONTINENT 2

KONTINENT 3

KONTINENT - BAG SCENEN

ALLER FØRSTE MUSICAL DAG